1. Plata cash la livrarea produselor

Selectati aceasta optiune in pasul final al procesului de comandare si veti plati produsele direct curierului care va face livrarea. Acestea vor fi insotite de factura si chitanta.


2. Plata cu Ordin de Plata

  In cazul in care ati optat pentru aceasta metoda de plata, veti primi prin email / fax o factura proforma care va contine toate detaliile de plata.


3. Plata cu Card bancar

  Daca doresti sa platesti integral cu card bancar (Visa, Visa Electron, Mastercard, Maestro), bifeaza aceasta optiune in comanda si vei fi
  directionat intr-o pagina securizata de plati online a Bancii Transilvania, prin procesatorul 

  Detaliile cardului tau nu vor ajunge SC THOTTEX Distribution SRL sau la angajatii SC THOTTEX Distribution  SRL. Intreaga tranzactie se va desfasura pe serverele procesatorului de plati online.
 

4. Plata cu Card bancar in rate fara dobanda

  Poti opta pentru plata in 6 sau 12 rate fara dobanda.Pentru asistenta privind plata prin cardStar BT de la Banca Transilvania in rate fara dobanda te rugam sa apelezi:
  0801 01 0128 (BT) - apelabil din reteaua Romtelecom
  0264 30 8028 (BT) - apelabil din orice retea, inclusiv international
 
 

  Poti opta pentru plata integrala, in 6 sau in 12 rate fara dobanda. Pentru asistenta privind plata prin card BRD in rate fara dobanda te rugam sa apelezi Serviciul Vocalis:
  Servicii de consultanta - disponibile intre orele 08:00 - 22:00 (GMT +2) Servicii de urgenta clienti - disponibile 24 de ore din 24.
  Adresa email: [email protected] sau Tel +4 021 302 6161 (apelabil din orice retea) 

Compara
Continua cumparaturile Compara

a fost adaugat in lista

Continua cumparaturile Lista mea